por. Mgr. Tereza Sluková

Mladá ambiciózní absolventka práv, ale vždycky chtěla k policii, lákala ji práce v terénu. Chce se propracovat na Mílinu pozici. Aby dokázala své profesionální kvality, je schopná použít k vyšetřování nestandardní metody. A občas zajde i za hranici, kterou už její přítel nemůže vydýchat. Chybí jí sice zkušenosti, ale je vtipná, chytrá, pracovitá a navíc sexy. Nebojí se dát to najevo. Major Jírová z ní šílí, kolegové to ale vidí jinak…

por. Mgr. Terezu Slukovou hraje KRISTÝNA LEICHTOVÁ

Biografie:
Studuje DAMU, ale láká ji také animovaná tvorba na FAMU. Už během studia hudebně-dramatického oddělení pražské konzervatoře (2007) účinkovala v menších rolích na pražských scénách (Divadlo komedie, Stavovské divadlo, Divadlo na Vinohradech, Divadlo Na zábradlí, Žižkovské divadlo, Ta Fantastika).

Filmografie:
2011 Westernstory
2010 Bastardi
Dokonalý svět (TV seriál)
2009 We Shoot with Love (video film)
2008 Comeback (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2006 Účastníci zájazdu
2005 Žralok v hlavě
2003 Hostel

3 thoughts on “por. Mgr. Tereza Sluková

  1. Kate

    Nelíbilo se mi, že se pořád zastávala svého bráchy. Chápu, je to její bratr, ale pěkný hajzl. Měla se na něj hned vykašlat. Jinak byla fajn. Jen je mi líto, že Kristýna Leichtová tam hrála tak krátce.

    Reply
  2. Kritika

    Ta mě dost zklamala nejdříve se zdála jako férová a ambiciozní a nakonec je zaslepené a hloupá.

    Reply

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*